Ons team
Ons team bestaat uit een kerngroep professionele medewerkers met passie voor film, media en evenementen. Het managementteam bestaat uit 5 mensen.
Onze bedrijfscultuur is te omschrijven als: out of the box denken, the sky is the limit, de kracht van samenwerking, ambitieus, met gevoel voor humor.

Naast onze eigen medewerkers werken wij regelmatig met een vaste groep aan freelancers. Deze freelancers hebben elk hun eigen stijl, talent en expertise. Op deze manier hebben wij een grote capaciteit aan creativiteit en technische kennis in huis. Door de juiste samenstelling van de crew per opdracht, zorgen wij voor de hoogste kwaliteit van onze producties.

Werken @ ATP
Wij zijn altijd opzoek naar passievolle media- en filmtalenten voor uitbreiding van ons team. Dit geldt voor verschillende disciplines, zoals regie, camera en montage.
Ben je iemand die out of the box durft te denken, streef je graag naar perfectie en heb je een flinke dosis doorzettingsvermogen? Mail dan je CV en motivatie naar: werken@atpstudios.com

Stage @ ATP
Wij zijn een erkend stagebedrijf en kunnen stagiaires van verschillende opleidingen van zowel MBO als HBO niveau een uitdagende/leerzame stage bieden.
Voor de volgende studierichtingen bieden wij stageplaatsen:
– Media/film
– Vormgeving
– Marketing/communicatie
– Evenementen
Voor alle stages geldt dat wij op zoek zijn naar studenten die goede communicatieve vaardigheden bezitten, stevig in hun schoenen staan en geen 9 tot 5 mentaliteit hebben. De start en duur van de stage hangt af van de eisen van je opleiding.
Ben je geïnteresseerd, mail dan je CV en motivatie naar: stage@atpstudios.com

IMG_4045

IMG_3931