Ons team
Ons team bestaat uit een kerngroep professionele, passievolle medewerkers.
Het karakter van onze bedrijfscultuur is: out of the box denken, the sky is the limit, de kracht van samenwerking, ambitieus met gevoel voor humor.
Naast onze eigen medewerkers werken wij regelmatig met een vaste groep aan freelancers. Deze freelancers hebben elk hun eigen stijl, talent en expertise. Op deze manier hebben wij een enorme capaciteit aan creativiteit en technische kennis in huis. Door een juiste samenstelling van de crew per opdracht, zorgen wij voor een perfecte kwaliteit van onze producties.

Werken @ ATP
Wij zijn altijd opzoek naar passievolle media- en filmtalenten voor uitbreiding van ons team. Dit geldt voor verschillende disciplines, zoals regie, camera en montage.
Ben je iemand die out of the box durft te denken, streef je graag naar perfectie en heb je een flinke dosis doorzettingsvermogen? Mail dan je CV en motivatie naar: werken@atpstudios.com

Stage @ ATP
Wij zijn een erkend stagebedrijf en kunnen stagiaires van verschillende opleidingen van zowel MBO als HBO niveau een uitdagende/leerzame stage bieden.
Voor de volgende studierichtingen bieden wij stageplaatsen:
– Media/film
– Vormgeving
– Marketing/communicatie
– Evenementen
Voor alle stages geldt dat wij op zoek zijn naar studenten die goede communicatieve vaardigheden bezitten, stevig in hun schoenen staan en geen 9 tot 5 mentaliteit hebben. De start en duur van de stage hangt af van de eisen van je opleiding.
Ben je geïnteresseerd, mail dan je CV en motivatie naar: stage@atpstudios.com

IMG_4045

IMG_3931

Managing Board ATP Studios

Managing support

Arya Tariverdi

Arya Tariverdi

Managing Director ATP NL

Fred Max

Fred Max

CEO ATP USA

Patrick Vranken

Patrick Vranken

Assistant Producer

Denise Kok

Denise Kok

Personal Assistant