Soorten producties

Voor de zakelijke markt produceert ATP onder andere bedrijfsfilms, promotiefilms, instructiefilms, commercials, multicam registraties, VR producties en studioprogramma’s. ATP legt met haar producties een krachtige verbinding tussen de opdrachtgever en haar doelgroep.

Prijzen

ATP Film Studios maakt voor al haar producties in overleg met de opdrachtgever een begroting op maat. Deze begroting is onder andere afhankelijk van uw wensen, voorwaardes en doelgroep. Onderstaand overzicht met producties en vanaf-prijzen geven u alvast een indicatie.

Commercial

Vanaf € 5.000,- (exclusief BTW)

Talkshow

Vanaf € 7.500,- (exclusief BTW)

Webinar

Vanaf € 1.500,- (exclusief BTW)

 • Bent u een vaste opdrachtgever van ATP en is ATP uw first supplier, dan gelden voor alle bovengenoemde producties speciale prijzen zoals contractueel met u zijn overeengekomen.
 • Mocht de uitvoering van uw productie op bepaalde onderdelen afwijken van de vooraf overeengekomen afspraken, zult u op tijd worden geïnformeerd en zal een nacalculatie plaatsvinden over de extra gemaakte kosten.

  Werkwijze

  De werkwijze van ATP bestaat uit 7 fasen. Gedurende het gehele productieproces kunt u als opdrachtgever op de expertise, creativiteit en het advies rekenen van ATP.

  1. Intake

  De intake bestaat uit het afnemen van een aantal basisvragen om uw wensen, voorwaardes en doelgroep in kaart te brengen. Hierop komt ATP met een eerste inhoudelijke opzet met bijbehorende begroting. Na akkoord gaat ATP met u als opdrachtgever het concept vastleggen in de volgende fase.

  2. Conceptfase

  In deze fase wordt het inhoudelijk concept besproken en vastgelegd, geheel afgestemd op uw doel, doelgroep en wensen. Afhankelijk van de productiesoort maakt ATP vooraf uw productie visueel in
  bijvoorbeeld een storyboard.

  3. Opnames

  Zodra u als opdrachtgever akkoord bent met het concept en de offerte, start het productieproces waarin de voorbereidingen, opnames en montage definitief gepland en uitgevoerd worden.

  4. preview

  Tijdens deze fase maakt ATP een eerste versie van de productie, waarbij ten alle tijden wordt vastgehouden aan het doel van uw productie.

  5. Feedbackronde

  Tijdens deze fase kunt u als opdrachtgever eenmalig feedback geven op de door ATP aangeleverde eerste versie. Naar aanleiding van deze feedback verwerkt ATP deze tot een eindversie van de productie.

  6. Oplevering

  In deze fase wordt de eindversie van de productie volgens de vooraf besproken voorwaarden opgeleverd.

  7. Evaluatie

  Indien gewenst biedt ATP de mogelijkheid voor een gezamelijke evaluatie over de productie en de samenwerking.